deneme

Arama
Reklam
Ana Menü
Ana Sayfa
Haberler
Gazeteler
Fikralar
Diziler
Filmler
Rüya Tabirleri
Biyografi
Şarkı Sözleri
Spor
Çizgi Filmler
Klipler
Video İzle
Oyunlar
Program indir
Bayanlara özel
Yemek Tarifleri
Msn Messenger
Saç Modeli
saç modelleri, saç modeli
Security System 1.5 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
Popüler Diziler
Lost
Kurtlar Vadisi Pusu
Yaprak Dökümü
Baba Ocağı
Kavak Yelleri
Kalpsiz Adam
Aşk Yakar
Küçük Kadınlar
Dudaktan Kalbe
Doktorlar
Acemi Cadı
Pulsar
Düğün Şarkıcısı
Reklam
Bayanlara Özel
Sağlık
Makyaj
Güzellik
Astroloji
Diyet
Hamilelik
Giyim
Bakım
Aşk & Sevgi
Gelinlik
Bebeğim
Bayanlara Özel Kategoriler
Astroloji
Aşk & Sevgi
Bakım
Bebeğim
Diyet
Gelinlik
Giyim
Güzellik
Hamilelik
Magazin
Makyaj
Sağlık

Yemek Tarifleri

Dilek Hanif Kendine Çok Güveniyor bayan
Modacı Dilek Hanif: "Bir gün tüm dünya beni alkışlayacak. Dilek Hanif dünya markası olacak."

Sabah gazetesinin moda yazarı ve ünlü tasarımcı Dilek Hanif, sosyal sorumluluk projelerine çok önem verdiğini belirterek, "Çocuklar ve kadınlarla ilgili inandığım projelerde olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum" dedi. Hanif, modadaki iddiasını ise şu sözlerle ortaya koydu:

'HAVAYA GİRDİ' DEDİLER

"Kendi adımı marka yaptığım zaman insanlar bana 'Sen Armani misin? Havalara girme' dedi ama sonra hepsi ayakta alkışladı. Bir gün tüm dünya beni alkışlayacak. Dilek Hanif dünya markası olacak. Ülkem adına bunu tek başıma başaracağım."

* Kendi kültürümden yola çıkmaktan çok mutlu oluyorum. Bir marka yaratmanın özgünlüğüne inanıyorum. Paris'e ilk gittiğimde Osmanlı'dan yola çıkmamın tek nedeni de buydu. Farklı bir şey ortaya koyup, kendimden söz ettirmeliydim.

NEDEN OLMASIN?

* 18 yıl önce bu işe başlarken herkes markana 'Bir Fransız, İtalyan ismi koy' dedi ama ben karşı çıktım. 'Bu ülkede iyi bir iş yapılırsa insanlar sahip çıkar' dedim. İnsanlar 'Kendini Armani mi zannediyor? Hemen havaya girdi' demişti. Armani değilim ama neden olmasın?

* Sekiz yıl Hülya Avşar'la çalıştım. Her hafta programına kıyafet hazırladım. Bu gerçekten zor ve son derece disiplin gerektiren bir işti. Hülya Avşar'ın benimle yollarını ayırdığını bir gazeteciden duydum. Bunu ben gazetecilerden değil, direkt kendisinden duymayı tercih ederdim.

* Hülya ile herhangi bir küslüğümüz yok, ikimiz de medeni insanlarız. Ama belki Hülya Avşar'dan sonra hayatımda bir şeyler kötü gitseydi, onunla küs kalırdım. Kendinizi hep aşarak gittiğiniz için öyle bir şeylere küsmüyorsunuz artık...

KADINLARI İYİ TANIRIM

* 'Hülya Avşar'ın modacısı' olarak anılmak beni hiç rahatsız etmedi. Benim kendime çok fazla güvenim var. Bugün hayatımda Hülya Avşar yok ama Dilek Hanif hâlâ var.

* Ben özellikle Türk kadınını çok iyi tanıyorum. Teknik olarak son derece donanımlı bir atölyeye sahibim ve çok iyi bir ekiple çalışıyorum. Şu anda ben bir kırmızı halı koleksiyonu çıkartırım ve dünya jet sosyetenin giyeceği bir şey yapabilirim. Ama ben bunu değil özgün bir şey yapmak istiyorum.

25 YTL'ye satılıyor

* Sosyal sorumluluk projelerine çok önem veriyorum. Kendi üzerime düşen neyse toplum için bunları yapmaya gayret ediyorum. Anne Çocuk Eğitim Vakfı'ndan (AÇEV) gelen teklifi düşünmeden kabul ettim. Osmanlı koleksiyonumdan çıkan desenleri tişörtlere uyguladım. Dilek Hanif imzası ile herkese ulaştım.

* Satışlar inanılmaz iyi gidiyor. Tişörtlerim Marks&Spencer mağazalarında 25 YTL'ye satılıyor. İlk satışa çıktığı gün bir mağazada gün içinde 70 adet satıldı. Elde edilen gelirin tamamı AÇEV'e gideceği için çok mutluyum.

Paris'e gitmek için yine banka kredisi alacağım
* Bir kadının üzerinde bir kıyafet gördükleri zaman, 'Bu Osmanlı sentezini bir Türk modacı yaptı' denmesini istiyorum. Zoru başarmış olacağım ama yapacağım. Önemli olan zoru başarmak ve bunun için çok uğraştım. Kendi imkanlarım ile Paris'e gitmek Haute Couture Haftası'na katılmak çok zordu. Herhangi bir fuarda şov yapmak gibi bir şey değildi!

* Yine Paris için hazırlanıyorum. Koleksiyonu belirledim aslında. Maddi ve manevi her şeyi düşünmek zorundayım. Geçen yıl Paris için 250 bin Euro harcadım. Bir kısmını biriktirdim, bir kısmını da banka kredisi aldım. Ben kendime mücevher bile alan bir kadın değilim. Benim mücevherim işim!

* Tekrar banka kredisi alacağım. Bankalar beni çok seviyor ama devletten de bir desteğimiz olacak diye düşünüyorum. Başbakanlık ve İTKİP'e birer dosya gönderdim. Onlardan da bir destek gelebilir. Destek gelsin ya da gelmesin ben gideceğim.

(Sabah)
Etiketler :
Bayanlara Özel Karışık Yazılar
Demet'e Yumurta Attılarİnceleme : 123
Aşk Belirtileriİnceleme : 1674
Hilton Uyuşturucuyu Neden Bırakıyor?İnceleme : 91
En seksi kadın evlendiİnceleme : 485
700 Bin Dolarlık Ev Hapsiİnceleme : 64
Çatı darlığı nedir ?İnceleme : 805
Ece Erken'den Yazılı Sitemİnceleme : 110
Bebekte Gaz Sancılarıİnceleme : 259
Ata Demirer Türkiye'yi Dolaşacakİnceleme : 86
Adet Sancısı İle İlgili Bilgilerİnceleme : 1560
Dilek Hanif Kendine Çok Güveniyor
Yorumlar
Henüz bir yorum gönderilmemiş.
Yorum Gönder
Yorum Gönderebilmek için Üye Girişi yapmalısınız yada Sitemize Üye Olmalısınız.
Oylama
Sadece üyeler oylayabilir.

Lütfen Üye olun yada Üye girişi yapın.

Henüz bir oylama yapılmamış.
Garanti Arkadaş
Sms Sözleri
Beşiktaş msjları
Fenerbahçe msj
Galatasaray msj

Aşk mesajları
Sevgi sözleri

Evlilik mesajları